កន្លែងដែក

โลหะ สปอต

แลกเปลี่ยนโลหะมีค่า (ทองคำและเงิน) โดยตรงกับ MSMAX เพื่อเป็นทางเลือกในการลงทุนเพื่อกระจายพอร์ตการลงทุนของคุณ ในฐานะสินทรัพย์ปลอดภัยที่อาจเกิดขึ้น โลหะมีค่าเป็นที่นิยมในหมู่ผู้ค้าในช่วงเวลาที่มีความไม่แน่นอนและความผันผวนในตลาด

การซื้อขายทองคำและเงิน

การซื้อขายโลหะมีค่า เป็นรูปแบบการซื้อขายที่เป็นที่นิยมและมาพร้อมกับแพ็คเกจผลประโยชน์ที่ดึงดูดผู้ค้าส่วนใหญ่เป็นอย่างมาก ซึ่งเหตุการณ์ทางการเมืองและเศรษฐกิจจะส่งผลกระทบต่อราคาและทำให้ราคาผันผวน สิ่งนี้ทำให้เกิดความไม่แน่นอนและผลักดันให้ผู้ค้าไปสู่สกุลเงินปลอดภัย (safe-haven) เช่นทองคำและเงิน โลหะมีค่าที่ได้รับความนิยมทั้งสองนี้มีข้อได้เปรียบหลายประการ หนึ่งในนั้นคือการไม่คำนึงถึงสถานะของตลาดทำให้โอกาสในการซื้อขายจะมีอยู่อย่างมากเสมอ อีกทั้งยังจะปลอดภัยจากอัตราเงินเฟ้อ ทองคำเป็นราชาแห่งโลหะมีค่าทั้งหมดในตลาด เพราะมันยังคงมีมูลค่าสูงเสมอเนื่องจากสถานะที่ปลอดภัย

ขนาดล็อต

การเลือกขนาดล็อตที่เหมาะสมกับคุณที่สุดในฐานะเทรดเดอร์ หมายความว่าคุณสามารถควบคุมการซื้อขายของคุณได้อย่างเต็มที่ ไม่ว่าคุณต้องการซื้อขายไมโครล็อต มินิล็อต หรือล็อตมาตรฐาน เราให้คุณมีอิสระในการตัดสินใจ

เลเวอเรจ

เลเวอเรจช่วยให้นักลงทุนใช้โอกาสในตลาดที่ไม่เคยมีมาก่อน ด้วยการเพิ่มกำลังซื้อของผู้ค้าถึง 500 เท่า จะช่วยให้แม้แต่นักลงทุนรายย่อยก็สามารถซื้อขายกับนักลงทุนรายใหญ่ได้

สเปรด

นอกเหนือจากเลเวอเรจที่สูงแล้วเรายังเสนอสเปรดที่แน่น สเปรดคือต้นทุนการซื้อขายเริ่มต้น ดังนั้นเลือกการโบรกเกอร์ที่มีสเปรดต่ำจึงเป็นสิ่งสำคัญ ด้วย MSMAX คุณสามารถเพลิดเพลินกับสเปรดที่แข่งขันได้เริ่มต้นที่ 0.5 จากบัญชีมาตรฐานและ 0.1 และ 0.2 สำหรับ ECN MT4

ช่วงเวลาในการซื้อขาย

คุณสามารถซื้อขายออนไลน์กับ MSMAX ได้ไม่ว่าจะในช่วงเวลาใดของวัน ตลาดฟอเร็กซ์ไม่ได้หลับซึ่งหมายความว่าคุณสามารถเข้าถึงบริการการซื้อขายของเราได้ตลอด 24 ชั่วโมง 5 วันต่อสัปดาห์

MSMAX ផ្តល់នូវគន្លឹះក្នុងការចូលទៅកាន់ទីផ្សារ Forex ២៤ ម៉ោងក្នុងមួយថ្ងៃ ៥ ថ្ងៃក្នុងមួយសប្តាហ៍ដែលអនុញ្ញាតឱ្យអ្នកផ្លាស់ប្តូរគូរូបិយប័ណ្ណតូចតាចនិងតូចនិងធំ។ ជាមួយនឹងការផ្លាស់ប្តូរប្រមាណ ៥ ពាន់ពាន់លានដុល្លារជារៀងរាល់ថ្ងៃទីផ្សារប្តូរប្រាក់គឺជាទីផ្សាររាវបំផុតនៅលើពិភពលោក។ អាន​បន្ថែម
ផ្លាស់ប្តូរលោហៈមានតម្លៃ (មាសនិងប្រាក់) ដោយផ្ទាល់ជាមួយ MSMAX ជាជម្រើសវិនិយោគដើម្បីធ្វើពិពិធកម្មផលប័ត្ររបស់អ្នក។ ជាទ្រព្យសម្បត្តិមានសក្តានុពល លោហៈដ៏មានតម្លៃត្រូវបានគេពេញនិយមក្នុងចំណោមពាណិជ្ជករក្នុងអំឡុងពេលនៃភាពមិនច្បាស់លាស់និងភាពប្រែប្រួលនៃទីផ្សារ។ អាន​បន្ថែម
សូមថ្លែងអំណរគុណចំពោះការផ្តល់ជូនពេលវេលាពិតប្រាកដដែលបានចែកចាយដោយផ្ទាល់ពីផ្សារហ៊ុនធំបំផុតពីរនៅលើពិភពលោកគឺ NASDAQ និង NYSE - អ្នកអាចចូលទៅកាន់ទីផ្សារភាគហ៊ុននិងភាគហ៊ុនរបស់វា។ ក្រុមហ៊ុនដែលអ្នកចូលចិត្ត ដោយសារអ្នកកំពុងគិតអំពីសកម្មភាពតម្លៃអ្នកមិនចាំបាច់ធ្វើជាម្ចាស់កម្មសិទ្ធិលើទ្រព្យសកម្មមូលដ្ឋាននោះទេ។ អាន​បន្ថែម
ទទួលបានអត្ថប្រយោជន៍ប្រកួតប្រជែងដោយចូលទីផ្សារទំនិញបានរហ័ស។ គឺជាវិធីដ៏ល្អមួយដើម្បីធ្វើពិពិធកម្មផលប័ត្ររបស់អ្នក អ្នកអាចជ្រើសរើសពីផលិតផលហ្គាសនិងផលិតផលប្រេងពេញនិយម - និងផ្លាស់ប្តូរលើចលនាតម្លៃទាំងនេះ។ អាន​បន្ថែម
ការចូលទៅកាន់ទីផ្សារអន្តរជាតិ ហើយទទួលបានការសង្ខេបនៃទីផ្សារទាំងមូលតាមរយៈការធ្វើពាណិជ្ជកម្ម CFDs លើសន្ទស្សន៍ MSMAX អ្នកជ្រើសរើសលិបិក្រមដែលពេញនិយមបំផុតពីទូទាំងពិភពលោក។ រួមទាំងអាឡឺម៉ង់អូស្ត្រាលីចក្រភពអង់គ្លេស និងកន្លែងមួយចំនួនទៀតពីសហរដ្ឋអាមេរិក អាន​បន្ថែម